VELKOMMEN TIL

MIN BIRDIEKLUBB

Hei, velkommen til meg; Tina Mazarino.

Jeg er profesjonell golfspiller og  i skrivende stund er jeg 23 år med store ambisjoner.  Yrkesvalget krever hundre prosent fokus fra meg hver dag. 

Med de lange og mange reisene er veien mot toppen svært kostbar og jeg er derfor avhengig av hjelp og støtte. I dag er mine hovedponsorer  Lily Countryklubb på Kløfta, Italiensk Bakeri på Lierskogen, Kjekstad Golfklubb og min mamma & pappa (som gjør alt for meg).  Jeg spiller også inn noen kroner, men nå er det sånn at en jenteproff får en åttendedel av hva en gutteproff får for samme innsats og jobb. Urettferdig? Ja, vi legger ned like mye arbeid. Men jeg har drømt og trent for dette siden jeg var 6 år og i min barndomsdrøm ser jeg meg selv helt i toppen i verden.  

Kunne du tenke deg å bli en del av min heiagjeng og mitt sponsorlag og følge med på min sportslige utvikling? Ved å melde deg inn i Birdieklubben donerer du 10 kroner for hver birdie jeg gjør i turneringer. 1 eagle telles som 2 birdier. Etter hver turnering sendes en vipps-oppfordring  med antall birdier x 10 og du vippser i vei.